Curs „Expert achizitii publice”

6700226_mForum Group organizează în perioada 3-5 noiembrie 2016, în București, un curs de perfecționare în ocupația „Expert achiziții publice” (COR 214946), în cadrul căruia vor fi abordate soluții în aplicarea noului cadru legislativ în domeniul achizițiilor publice.

Cursul va fi susținut de experți proprii, specialiști din cadrul Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC) sau care au fost implicați în transpunerea directivelor europene în noua legislație din domeniul achizițiilor publice.

Programul de formare se desfășoară acoperind durata a 42 de ore repartizate în trei zile de teorie (14 de ore) fiind urmate de 28 de ore de practică și examenul de evaluare (cu o durată de două ore) stabilit în termen de maxim 7 zile de la finalizarea cursurilor și susținut în fața Comisiei din care fac parte experți desemnați de Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC).

În urma absolvirii examenului, participanții vor primi un certificat de perfecționare pentru ocupaţia „Expert achiziții publice”, COR 214946, însoţit de supliment descriptiv în care sunt înscrise competenţele dobândite. Certificatele sunt eliberate în conformitate cu prevederile O.G. 129/2000 republicată. Pentru înscrierea la curs și obţinerea certificatului, participanţii trebuie să facă dovada absolvirii de studii superioare.

Înscrierile au loc în perioada 17-25 octombrie, iar documentele necesare sunt:

• Copie CI/BI;
• Copie certificat naștere;
• Copie certificat căsătorie/divorț (în cazul în care numele din certificatul de naștere este diferit de cel din CI/BI);
• Copie diplomă de licență (sau adeverință în cazul în care nu a fost încă eliberată diploma).

Tarif instruire: 700* lei/participant – include și suport de curs în format tipărit.

Pentru înscriere, vă rugăm sa completați următorul formular, iar în cazul în care aveți întrebări sau nelămuriri, ne puteți contacta la adresa de e-mail cursuri.forumgroup@gmail.com sau la numărul de telefon 0722 329 152.