Prezentarea rezultatelor parțiale ale proiectului ”Și noi avem dreptul la muncă!”

Prezentarea rezultatelor parțiale ale proiectului ”Și noi avem dreptul la muncă!”

CPE – Centrul Parteneriat pentru Egalitate organizează conferința de prezentare a rezultatelor parțiale ale proiectului ”Și noi avem dreptul la muncă!”, implementat în parteneriat cu Forum Group, în calitate de beneficiar, Eduteco și Agenția de Consultanță în Afaceri.  Evenimentul va avea loc  Joi, 14 Mai 2015 la Hotel Ibis Palatul Parlamentului, Sala Mihai Eminescu, orele 09.30- 17.00.

Conferința ”Visurile nu pot fi oprite – Povești cu oameni care au crezut în ei înșiși” își propune să aducă în discuție o altfel de abordare în implementarea proiectelor care au ca beneficiari persoane de etnie romă și persoane cu dizabilități.

În cadrul conferinței va fi prezentată și o modalitate inedită de a comunica cu publicul larg despre situația persoanelor care fac parte din categorii vulnerabile: un film conținând o serie de interviuri cu oameni care au depășit barierele discriminării în viața personală și profesională. Invitații vor putea participa și la două ateliere despre modalități și soluții care să ajute în lucrul cu persoane aparținând unor grupuri vulnerabile.

 ”Și noi avem dreptul la muncă!” este un proiect care are ca obiective îmbunătățirea integrării persoanelor cu dizabilități și persoanelor de etnie romă, eliminarea barierelor cu care aceștia se confruntă în obținerea unui loc de muncă și integrarea lor în societate.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *