Fii un mentor pentru ceilalți! Te așteptăm la cursul de Consilier Vocațional

Fii un mentor pentru ceilalți! Te așteptăm la cursul de Consilier Vocațional

În luna martie, Forum Group organizează un curs de specializare în ocupația de „Consilier Vocațional”, cu o durată de 60 de ore: 20 de teorie și 40 de practică. Cursul este structurat pe următoarele module:

  • principii metodologice de organizare a activității de consiliere vocațională;
  • consiliere și orientare profesională;
  • medierea relației beneficiar-angajator.

Cursul se adresează persoanelor care doresc să joace rolul de MENTOR pentru ceilalți, oferindu-le acestora sfaturi cu privire la orientarea profesională, identificarea unui loc de muncă, angajarea, susținerea post-angajare, evaluarea vocațională.

Serviciile de consiliere vocațională se adresează unui grup variat de persoane: tineri și adulți în căutarea unei identități profesionale, tineri și adulți cu dizabilități sau care provin din sistemul de protecție socială, imigranți, șomeri, persoane casnice aflate în căutarea unui loc de muncă etc.

Programul cursului se va stabili de comun acord cu participanții, iar numărul minim de persoane pentru formarea unei grupe este de 14. Prețul cursului este de 350 de lei, iar participanților li se vor asigura toate materialele de curs.
După absolvire, aceștia vor primi un certificat de formare profesională, recunoscut de Ministerul Educaţiei și Cercetării Ştiinţifice și Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, precum și în Uniunea Europeană.

Pentru înscrieri și informații suplimentare, ne puteți contacta la adresa de email: secretariat@forumgroup.ro sau la numărul de telefon: 0722 329 407.

Comments 1


  1. Elena Constantin

    Buna ziua
    Ma intereseaza si pe mine un curs gratuit de consilier vocational,am licenta in psihologie si mi-ar fi de folos.
    Multumesc

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *