Căutăm parteneri pentru dezvoltarea unui Centru de Incluziune Socială în București

Căutăm parteneri pentru dezvoltarea unui Centru de Incluziune Socială în București

Pentru a putea oferi un sprijin real persoanelor de etnie romă și persoanelor cu dizabilități, partenerul nostru Asociația Eco Energy (în curând Eduteco) caută parteneri pentru dezvoltarea unui Centru de Incluziune Socială în București. Principala activitate desfășurată în acel centru va consta în consilierea persoanelor care aparțin grupurilor vulnerabile.

Pe CINE căutăm: un ONG care deține un spațiu propriu (sau în concesiune pe o perioadă minimă de 4 ani) și dorește să colaboreze cu noi.

AVANTAJELE colaborării: în cadrul proiectului „Și noi avem dreptul la muncă”, vom mobila complet acel spațiu, pe care îl vom și dota cu următorul echipament : 2 laptopuri, 1 videoproiector, 1 camera video, 1 aparat foto, flipchart etc.  După finalizarea proiectului, mobilierul și echipamentul vor rămâne în dotarea ONG-ului care ne va găzdui pe perioada de implementare a acestuia.

Proiectul „Și noi avem dreptul la muncă!” este cofinanțat din Fondul Social European, Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Axa Prioritară 6 „Promovarea incluziunii sociale”, Domeniul major de intervenție 6.2 „Îmbunătăţirea accesului şi a participării grupurilor vulnerabile pe piaţa muncii”. Acest proiect este implementat de FORUM GROUP, înparteneriat cu Fundația Centrul Parteneriat pentru Egalitate – CPE, Asociația Eco Energy și Agenția de Consultanță și Afaceri Română și se va derula în perioada aprilie 2014 – octombrie 2015, în regiunile Bucureşti – Ilfov, Sud – Muntenia și Nord – Vest.

Cu speranța că împreună vom putea îmbunătăți situația persoanelor din grupurile vulnerabile, îi rugăm pe cei interesați să ne contacteze la:

 Alexandru Zugrav

Tel. 0758.231.020

E-mail : office@eduteco.org

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *