Calificare acreditată în București: încep înscrierile la cursurile de calificare GRATUITE organizate în cadrul proiectului „Și noi avem dreptul la muncă!”

Calificare acreditată în București: încep înscrierile la cursurile de calificare GRATUITE organizate în cadrul proiectului „Și noi avem dreptul la muncă!”

Începând de astăzi, Forum Group face înscrieri pentru cursurile de calificare: florar decorator, parchetar, lucrător în comerț, camerista, lucrător în tâmplărie – toate de nivel 1 și operator introducere validare și prelucrare date – nivel 2 care vor fi desfășurate în cadrul proiectului „Și noi avem dreptul la muncă!” ( ID 143094). Cursurile de calificare se vor desfășura în București, iar perioada de înscriere este 30 octombrie – 15 noiembrie 2014. Pentru că locurile disponibile sunt limitate, vor avea prioritate cei care se vor înscrie cât mai repede, până la formarea grupei (minimum 20 persoane).

Condiții de acces la cursuri:

– persoane de etnie romă sau persoane cu dizabilități;

– vârsta cuprinsă între 18 şi 65 de ani;

– studii de minimum 8 clase;

– domiciliul într-unul din județele de implementare ale proiectului (municipiul București, județele Ilfov, Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu-Mare, Sălaj, Argeș, Călărași, Dâmbovița, Giurgiu, Ialomița, Prahova, Teleorman).

După absolvire, se acordă o diplomă eliberată de Autoritatea Națională pentru Calificare, care va oferi posibilitatea cursanților să se angajeze în domeniile respective. De asemenea, participanții vor fi premiați după terminarea cursurilor cu o subvenție de 500 lei.

În plus, pentru participanții înscriși avem servicii de consiliere și orientare profesională (consiliere psihologică individuală/de grup cu mai mulți specialiști din cadrul proiectului, plan de acțiune personalizat, instruire și sprijin acordate în vederea redactării CV-ului și a scrisorii de intenție, accesul la baza de date cu angajatori).

Pentru mai multe informații și înscrieri:

SC FORUM GROUP SRL

Tel: 0722 329 152

E-mail: cursuri@forumgroup.ro

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *